Nieuws: Benefiet Kickboksgala voor stichting Metakids

Benefiet Kickboksgala voor stichting Metakids

Op zondag 30 april vanaf 12.00 uur zal in theater De Lindenberg een benefiet-kickboksgala plaatsvinden.

Jeugdvechters demonstreren op deze dag hun geleerde kickbokstechnieken. Joop Ubeda is initiatiefnemer van dit gala, nadat hij geïnspireerd is geraakt door Ilay van 3 jaar en zijn persoonlijke verhaal over metabolisme.

Meer dan 10.000 gezinnen hebben één of meerdere kinderen met een metabole ziekte of stofwisselingsziekte. Deze ziekten maken het lichaam kapot. In alle gevallen wordt een kind zonder behandeling ziek en in plaats van dat het kind opgroeit, begint een proces van aftakeling. De impact van metabole ziekten is dan ook enorm. Metakids gelooft in een wereld waarin alle metabole ziekten behandelbaar zijn en geen kind meer hieraan hoeft te overlijden.

Joop en Perry Ubeda zijn de scheidsrechters van de kickbokspartijen en Jessica Kouwenberg presenteert het gala. Alle jeugdvechters krijgen een professionele opkomst over de catwalk met muziek en worden door de ringanouncer Tom Wesseling verwelkomd. Tevens wordt er een actiefoto gemaakt door Ben Pontier. Iedereen werkt belangeloos aan dit gala mee en de totale opbrengst zal gedoneerd worden aan stichting Metakids.

Wilt u ook doneren klik dan hier:

https://www.doneeractie.nl/kickboksgala-voor-stichting-metakids/-74216

Wilt u sponsoren neem dan contact op met Joop Ubeda 06 – 18 05 20 40.

Tickets alleen via onderstaande link verkrijgbaar en worden absoluut niet aan de deur verkocht:
https://www.delindenberg.com/theater/joop-ubeda/orderTickets

Vechter/vechtsters aanmelden via: ophofjoan@gmail.com