Nieuws: Demo Kickboksgla

Demo Kickboksgla

Zondag 9 juni 2024 organiseert Ubeda Sports haar Future Champs demo kickboksgala in de O.C. Huismanhal (Quick 1888) aan de Dennenstraat 25 te Nijmegen. Zoals eerdere succesvolle benefietgala’s komt dit jaar de opbrengst ten goede aan de St. Maartenschool voor de realisatie van een eigen bus om de kinderen te vervoeren naar activiteiten.
Dit kickboksgala is een prachtig evenement voor jong en oud waarbij discipline en wederzijds respect hoog in het vaandel staat. Doelstelling van dit gala is om nieuwelingen en jeugd kennis te laten maken wedstrijden en om hun talent en kwaliteiten kunnen laten zien.

Kinderen tot 5 jaar gratis toegang
van 6 tot 12 jaar €5.00
vanaf 13 jaar € 10.00
Voor de vechters en trainers zal er water in de kleedkamers staan en alle vechters en trainers krijgen een broodje hete hip van Dennis.

Wij hopen zoveel mogelijk geld op te halen om deze geweldige school te kunnen helpen, iedere bijdrage is meer dan welkom. Wilt doneren of bieden op een van de prachtige veilingstukken klik dan hier

De St. Maartenschool is een school voor leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en voor langdurig zieke kinderen. De leerlingen op deze school hebben een intensieve ondersteuningsbehoefte waarbij revalidatiebehandeling nodig is om hen verder te helpen in hun ontwikkeling. Elke leerling krijgt op de St. Maartenschool passend onderwijs. We sluiten aan bij de mogelijkheden en werken, middels kleine stapjes, aan haalbare doelen. Hierbij dagen we de leerling uit om de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling te maken. We bieden een veilige leeromgeving, passend bij het ontwikkelingsniveau van het kind.